Notícies
Home > Noticies > Notícies > Primer Equip 2018-19
Primer Equip 2018-19

Primer Equip 2018-19

  • El Primer Equip de l’Espluguenc afronta la temporada amb la il.lusió de poder estar competint pels llocs capdavanters

El Primer Equip fa front a aquest període 2018-19 amb la continuïtat del projecte iniciat la temporada passada pel tècnic Òscar Sanchis. L’equip té el seu fonament en un grup de jugadors que, majoritàriament, ja es van incorporar la temporada pasada. El conjunt compta amb noves arribades que reforcen la porteria i les línies de defensa i atac i que, juntament amb jugadors que porten anys vinculats a l’entitat i contribueixen amb la seva veterania al conjunt, fan, de tot plegat, un equip equilibrat en edat i experiència per tal d’afrontar en condicions òptimes la competició de Segona Catalana.

L’equip del CFA Espluguenc està compost en gran part per jugadors joves, a qui agrada tocar la pilota i jugar en equip, intentant un joc de control i possessió, alhora que pressionant al contrari, tot lluitant per guanyar pilotes dividides. El grup, independentment dels resultats, intentarà gaudir i fer gaudir del seu joc als espectadors que vinguin al Salt del Pi.
El nostre equip sènior està dins del Grup 3 de Segona Catalana, en una lliga que es preveu molt disputada, en la que esperem poder competir per ocupar llocs capdavanters per tal què les circumstàncies esportives de la temporada donin opció a fer el salt a la divisió superior.

Jugadors
Pau Acosta
Manu Doctor
José Blanco
Iván Lanceta
Alejandro Royuela
Daniel López
David López
Gerard Medina
Sergio López
Armand Bori
Manuel Jiménez

Incorporacions
Alberto González (CD Fontsanta)
Eric Alexandri (CD Marianao)
Guillem Navarro
Marc Raposo
Kaito Kawano
Pedro Lopes
Dani Repiso
Sergi Ciurana

Tècnics
Òscar Sanchís (entrenador)
David Hinojo (segon entrenador)
Carlos Carulla (entrenador porters)
Delegat
Santi Xufré

 

La