Notícies
Home > Noticies > Cróniques > Prat At. “A” 0-1 Amateur “A” Ascens a 2ª Catalana (27-04-13)
Prat At. “A” 0-1 Amateur “A”  Ascens a 2ª Catalana (27-04-13)

Prat At. “A” 0-1 Amateur “A” Ascens a 2ª Catalana (27-04-13)

Un gol de Jonathan al 23′ permetia una nova victòria per a un Espluguenc que, a falta de 5 jornades, es proclamava campió de #3cat10 per la porta gran i retornava, només una temporada després, al grup 3 de Segona Catalana. Els homes de Farré només necessitaven un punt contra un equip, l’UE Prat At, que necessitava assegurar la permanència. Però l’hegemonia absoluta del conjunt d’Esplugues de Llobregat es demostrava també en aquesta nova ocasió, i l’Espluguenc celebrava l’ascens al Julio Méndez amb una nova victòria que culminava una temporada per emmarcar. Campions i ascendits, els jugadors de l’Espluguenc són els primers en aconseguir-ho dels 9 grups de 3a Catalana a la demarcació de Barcelona.

Un èxit rotund que es va celebrar al camp situat al Prat de Llobregat i, més tard, a les instal·lacions del Salt del Pi, on la festa va continuar com la fita ben es mereixia.

Els jugadors van tenir el caliu que necessitaven des de la grada. Una expedició espluguenca es va desplaçar al Prat de Llobregat per animar durant el partit
BJDEgjdCAAEvMWR

L’alegria del moment es va compartir amb l’afició. Un nombrós grup de seguidors ho celebraven també a la gespa
BJDEUMMCYAAsMRC

Del camp al vestuari i, com no, amb les imatges del cava, l’aigua i la bogeria lògica del moment… celebrar un CAMPIONAT DE LLIGA!!!!
BI4It3ZCIAABkku

Ja amb roba de carrer, la festa es va traslladar al Salt del Pi. Enhorabona CFA Espluguenc! Ja sou de Segona Catalana!
BJDEjVTCIAEYPS3

Per gentilesa de Sergi Vargas
www.golcat.com

La