Notícies
Home > Noticies > Notícies > Projecte esportiu Espluguenc 2.0 Avançant junts
Projecte esportiu Espluguenc 2.0 Avançant junts

Projecte esportiu Espluguenc 2.0 Avançant junts

Àlex Ramírez, coordinador general, ha presentat el projecte esportiu, del que és ideòleg, que es portarà a terme al club la temporada vinent i pels pròxims 3 anys. Espluguenc 2.0 és un projecte ambiciós que donarà a l’entitat un nou estil de lideratge basat amb la professionalització de totes les àrees de l’esport, destacant la incorporació de tècnics i l’inici del Programa Acadèmic Esportiu, formació pels esportistes i tècnics a més d’un seguiment informatitzat del rendiment del jugador. Cal destacar, també, la implantació d’una preparació física adaptada a Futbol 7 i Futbol 11 i la transmissió dels principis fonamentals de l’esportista als jugadors més menuts i del decàleg ètic pels jugadors de Futbol 11.
L’estructura tècnica es veu reforçada amb un pilar format per una vicepresidència, una direcció esportiva, una coordinació general, coordinació de Futbol 7 i Futbol 11.

El mètode GAF és un model integral que té com a principis bàsics la Ciència de l’Esport i la particularitat de cada jugador pel que fa a genialitat, actitud i funcionalitat. És un mètode formatiu que proporcionarà un rendiment i projectarà uns resultats, amb una avaluació contínua per programes individuals de rendiment. Alhora el model GAF proporciona uns perfils tàctics i uns models tècnics.

 

La