Notícies
Home > Noticies > Cróniques > SANT BOIÀ F.C. “C” – INFANTIL “B”
SANT BOIÀ F.C. “C” – INFANTIL “B”

SANT BOIÀ F.C. “C” – INFANTIL “B”

00100_0000058858_ESCUT_SANTBOIA_-_1  2 – 6 00100_0000060499_Espluguenc_66_X_66_PIXELES_FCF

Gran partit i gran victoria a casa d’un rival directe, el Santboià, que no ha pogut fer res per aturar el bon joc de L’Espluguenc.

Matí assolellat i fred a Sant Boi. Els nostres han sortit ben plantats, jugant la pilota com saben fer. El rival semblava sorprès, tractava de pressionar però no se’n sortia.

Tot ha canviat de sobte quan, a partir d’una jugada desgraciada, concedim un primer gol. L’equip ha entrat en una breu fase de desconcert i els locals ho han aprofitat per a fer el segon, fruit d’un malentès en defensa.

Un altre equip hauria estat temptat d’abaixar els braços; la defensa del Santboià sols havia encaixat quatre gols fins a la data i tot semblava fer molta pujada. Però aquest Espluguenc no venia de visita i ho ha demostrat.

A la sortida d’un corner Pau veu una pilota sense amo a l’àrea petita i cap a dins!! És el 2 a 1 (min.17), i arriba en el moment just. Els blaus reprenen el domini del joc i Adri Herrera controla lluny de la frontal, aixeca el cap, i es treu un xut potent i col·locat, que entra per alt, davant de la sorpresa del porter (2-2, min.22).

L’Espluguenc és l’amo i senyor del mig camp, amb un Adri decisiu i un sòlid Jheramy de pivot, amb rapides progressions, assistits a les bandes per Àlex, Martin i Gerard.

El Santboià acumula faltes al mig camp, en un pobre intent de desconnectar el joc visitant. És una tàctica perillosa, i ho veuran ben aviat quan Adri Herrera faci el tercer, d’una falta directa que entra per l’escaire, imparable! (2-3, min.27).

S’arriba al descans amb un control total del joc i de la pilota. L’Espluguenc té la possessió i juga tothora a la zona local. Pel Santboià el minut 35 és com el so salvador de la campana per un boxejador aclaparat pels cops.

A la represa, i amb la incorporació de Jhon, l’equip disposarà de diverses oportunitats per a tancar el partit. La defensa del Santboià fa aigües i Jhon, un malson pels centrals locals, recull una assistència d”Adri, se’n va per velocitat i creua davant de la sortida del porter (2-4, min.49).

Els locals no poden aturar l’ambició dels visitants. Tot l’equip treballa amb una única finalitat: ampliar l’avantatge i demostrar la seva superioritat. La defensa ofega els intents locals, amb anticipació i una presència contundent dels centrals –Unai, Marc o Darian-, ben assistits per Pol, Albert i el retornat Dani. El mig camp avança línies i assisteix als punta. En una d’aquestes jugades, Adri Herrera posa una pilota avançada per l’eix i Jhon, com un llamp, deixa quatre defensors enrere i la toca amb l’interior del peu, lluny de l’abast del porter. És el 2 a 5 definitiu (min.53), i el Santboià es rendeix a la superioritat visitant.

Als minuts finals, els locals disposaran d’alguna oportunitat per reduir distàncies però, bé per les aturades d’Adri, o pel desencert dels seus davanters, el seu caseller ja no es mourà. El que si canviarà serà el de l’Espluguenc, quan Martin faci de xut creuat el sisè, després d’una precisa assistència de Jhon. (min.68).

Sens dubte el millor partit de la temporada. L’equip ha sabut treure el caràcter per a remuntar un perillós dos a zero dels locals i, amb un joc de toc i combinació, ha estat capaç de ser també efectiu de cara a porteria, cosa que no va passar en la recent visita al Fontsanta.

Sabem de les possibilitats d’aquest equip de primer any, que fa un joc especial, diferent, i confiem que, si manté aquest nivell de treball i de compromís, pugui estar lluitant pels objectius més preuats. Som Blaus, Som l’Espluguenc!!!!

(Crònica de Raimon Guillot)

logopollastres2 electroauto- version-logo-fondo-transp-espacios-pequen¦âos

La