Notícies
Home > Noticies > Cróniques > SANT ILDEFONS “A” 2 – AMATEUR “A” 2
SANT ILDEFONS “A” 2 – AMATEUR “A” 2

SANT ILDEFONS “A” 2 – AMATEUR “A” 2

Finalitza la competició per al nostre Primer Equip amb un bon partit davant del Sant Ildefons. En un camp amb un ambient excepcional, ja que l’equip de Cornellà necessitava la victoria per proclamar-se campió del grup i accedir directament a Primera Catalana, l’Espluguenc ha igualat dos gols en una bona segona part.

A la primera, el Sant Ildefons en qüestió de pocs minuts, entre el 33 i el 36, s’ha avançat amb dos gols de Caba, que s’ha trobat en certes facilitats guanyant l’esquena a la defensa. Tot semblava molt favorable per al conjunt local i l’eufòria es començava a desfermar entre els aficionats de Cornellà.

Però l’Espluguenc no ha abaixat l’ànim per treure un bon resultat i ha sortit endollat del vestidor per afrontar la segona part. El primer gol dels d’Esplugues ha estat al 56 de falta directa xutada per Héctor Mármol i on la pilota es fa inaccessible després de fer un bot a poca distància d’un sorprès porter. A partir d’aquest moment el Sant Ildefons, que no veia que entrés el tercer gol, s’ha tirat un xic enrere. L’Espluguenc en una arribada de Félez fent un xut de vaselina per sobre del porter ha establert l’empat a dos al minut 74.

El Sant Ildefons ja tenia l’obligada necessitat de marcar el tercer i s’ha bolcat enfront d’un Espluguenc amb 10 homes per l’expulsió de Manu, després d’una doble amonestació. El Sant Ildefons ha gaudit d’un parell de xuts al pal i d’una clara ocasió davant de porta que ha sortit molt amunt del travesser.

L’Espluguenc acaba una competició en què va començar molt bé i en la que ha tingut resultats irregulars en la seva segona volta. Tot i això el nostre Primer Equip ha quedat setè a la classificació i ahir va acabar el partit de Cornellà deixant amb un bon regust a uns aficionats que ja posen les seves il·lusions en la temporada vinent.

La temporada ha passat per moments grats i moments difícils, per això donem gràcies a tots els jugadors, els que estan i els que han passat per l’equip durant aquests mesos. Gràcies també al cos tècnic que amb prou experiència ha anat afrontat les dificultats i ha anat inculcant treball i competitivitat en moments de laxitud. Gràcies també als aficionats per l’ànim i seguiment que fan de l’equip. Gràcies, en general, a la gran família de l’Espluguenc.

Endavant Espluguenc!

DSC_0708DSC_0714DSC_0755 DSC_0775

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

electroauto

COL.LABORA AMB CFA ESPLUGUENC

 

 

 

 

 

 

 

 

La