Notícies
Home > Noticies > Cróniques > SECTOR MONTSERRATINA “A” – PREBENJAMÍ “A”

SECTOR MONTSERRATINA “A” – PREBENJAMÍ “A”

00100_0000058714_escudo  8 – 4 00100_0000060499_Espluguenc_66_X_66_PIXELES_FCF

Hem passat tota la setmana estranyats per la contundent victòria de la setmana passada de la Montserratina al camp del Castelldefels. En els primers deu minuts de partit se’ns ha desvetllat el secret: un equip que surt en tromba, al 120% d’intensitat, amb una pressió alta terrible i amb molt de gol; concretament quatre gols. Tot feia presagiar una hecatombe, però aquí és on cal posar en valor el partit que han fet avui els blaus. Com el boxador tocat que s’aixeca de la lona i busca el segon aire, els nois d’Àlex i Juanjo s’han refet i, a base de molta lluita i sacrifici han treballat un partit que els dignifica com a futbolistes.
Si bé la victòria del contrari no ha arribat a perillar, sí que han arribat a patir un cert neguit quan a la segona part els blaus (avui de groc) han començat a pressionar la sortida de la pilota, amb un Martí que recollia cada esfèrica lluitada i la convertia en perill, amb un Álvaro que pot fallar una falta, però difícilment en fallarà dues, i un Ivan que no dóna cap pilota per perduda. Hem vist l’Èric en una nova funció de carriler esquerre, tapant la sortida del rival. En general hem vist uns nens capaços de treure el punt d’honor davant de l’adversitat. Així sí que és vàlid el tòpic que diu que de les derrotes se n’aprèn. Només el líder li ha fet més gols a la Montserratina que l’Espluguenc.
Durant la setmana hem vist uns entrenaments intensos i un equip motivat, i avui hem vist que aquest equip no s’ensorra davant de ningú. Dissabte que ve tenim un clàssic al Salt del Pi. Esperem el Cornellà amb ganes de definir-nos en aquesta classificació que s’ajusta a cada jornada que passa. Ens ho passarem bé.
(Crònica de Roger Martínez)
electroauto-  version-logo-fondo-transp-espacios-pequen¦âos  logopollastres2
La