Notícies
Home > Noticies > Cróniques > SITGES, U.E. “A” 0 – AMATEUR “A” 1
SITGES, U.E. “A” 0 –  AMATEUR “A” 1

SITGES, U.E. “A” 0 – AMATEUR “A” 1

Bon partit de l’Espluguenc davant un Sitges necessitat de punts. A priori un empat podia ser un bon resultat pels dos equips però l’Espluguenc ha anat al Garraf amb força ànim després de la victòria de la passada jornada.
Primera part igualada encara que en molt d’aquest temps l’Espluguenc ha tingut major domini del joc. El perill per part dels dos equips venia a pilota parada amb llançaments de falta i córner. Així l’Espluguenc ha tingut oportunitats amb xuts directes de López i Félez. El Sitges abans de finalitzar la primera part ha gaudit d’una doble oportunitat de falta i córner ben solucionades pel porter Alberto. Amb 0 a 0 l’equip s’ha retirat al vestidor.
A la segona l’Espluguenc ha sortit fort però sense fer cap acció remarcable fins el minut 56 quan l’àrbitre ha pitat penal per una empenta sobre José Luis Moratiel, que lluitava la posició per la recepció d’una centrada a pilota parada. El penal ha estat xutat per Raposo que ha fet el gol que,  a la fi, seria definitiu. En aquest punt el Sitges semblava tocat però, a poc a poc, ha començat a empényer i s´ha fet amb el perill, fins que en una jugada el porter de Garraf ha tocat en la seva estirada a José Luis provocant, a criteri de l’àrbitre, un penal. Era el minut 85 i, malauradament, Mora, que feia uns minuts era al camp, no ha pogut transformar-lo en gol.
A partir d’aquí uns minuts finals on l’Esplugenc ha patit a un Sitges bolcat a l’atac. Faltes i córners s’han succeït amb encert de la nostra defensa i del porter Alberto. Resultat final de 0 a 1.
L’equip, amb l’entrenador Josep Farré al capdavant, dedica la victòria al tècnic Javi Llanes, convalescent d’una operació de cor i del que desitgem una ràpida recuperació.
L’Espluguenc suma 38 punt en 21 jornades i té més a prop el seu primer objectiu.

 

DSC_0380   DSC_0325DSC_0306   DSC_0299DSC_0378   DSC_0446

electroauto   COL.LABORADOR CFA ESPLUGUENC

 

La