Notícies
Home > Noticies > Cróniques > VICTÒRIA A MOJA DE L’AMATEUR “A” EN UN BON INICI DE TEMPORADA
VICTÒRIA A MOJA DE L’AMATEUR “A” EN UN BON INICI DE TEMPORADA

VICTÒRIA A MOJA DE L’AMATEUR “A” EN UN BON INICI DE TEMPORADA

00100_0000041081_escut_AE_MOJA-66PX  0 – 200100_0000060499_Espluguenc_66_X_66_PIXELES_FCF

Dos gols de Matallín als minuts 13 i 83 donen la victòria a l’Espluguenc, que inicia la temporada de forma espectacular.

Si parlem estrictament de futbol, dissabte a Moja vam poder veure un extraordinari partit on ambdós equips van gaudir de moltes ocasions de gol amb el joc d’atac de protagonista. Els davanters de l’Espluguenc van estar més encertats, amb un extraordinari Matallín que porta una trajectòria de remarcable efectivitat. El Moja, sobretot a la segona part, i comptant amb 10 jugadors, va tenir moltes ocasions d’anivellar el marcador, i més quan l’Espluguenc no va culminar amb èxit dues jugades clares de gol als inicis de la segona que haurien donat un altre aire al partit. El porter espluguenc Javi va fer un partit digne de menció, evitant amb les seves parades el gol de l’equip del Penedès.

L’Espluguenc porta una trajectòria de tres partits de tres guanyats i mostra un joc cada cop més solvent i efectiu. Ens hem de felicitar i pensar a seguir endavant en l’optimisme que donen el seu joc i els seus resultats.

Del partit amb el Moja s’ha de fer un punt i a part per parlar d’incidents que, naturalment, hem de lamentar. L’equip local i el seu public va entendre que l’àrbitre aplicava diferents criteris entre els dos equips en la senyalització de faltes i penalitzacions del joc. La interpretació arbitral va donar lloc a l’expulsió d’un jugador del Moja per doble groga. Aquest va ser l’inici de què l’ambient es fes, a poc a poc, més calent i les reclamacions anessin en augment. Al final de la primera part les protestes de jugadors i tècnics de Moja envers l’àrbitre va donar com efecte l’expulsió de l’entrenador. Això va ser l’espurna per un equip i un public exaltat que, ja amb forces d’ordre públic dins les instal·lacions, va estar tota la segona part en una dinàmica de protestes que va anar fent gran la esbroncada. Tot plegat lamentable quan s’estava jugant un partit atractiu i força disputat. Els incidents van anar creixent a mesura que s’aproximava el final i van culminar en finalitzar el partit amb esbroncades entre el públic. Es vafer necessari la presència de més efectius policials per tal de calmar els ànims. S’ha de passar pàgina a aquests incidents

Agraïm la disposició i actitud del president del Moja que, en tot moment, es va interessar pels membres de l’Espluguenc. Sense dubte una actuació cabal que l’honora dins un ambient molt crispat.

Som Blaus! Som l’Espluguenc!

web

1 a 0. Matallín

DSC_0345

2 a 0. Matallín

Els dos davanters de l'Espluguenc, Álex i Virgilio

Els dos davanters de l’Espluguenc, Álex i Virgilio

DSC_0268

DSC_0283 El porter Javi

DSC_0270

Molina

DSC_0210

Marcel

DSC_0177

Manu

DSC_0143DSC_0221col.laboradors 15-16

 

#Esplugues

La