Notícies
Home > Noticies > Cróniques > VISTA ALEGRE,U.D. – CFA ESPLUGUENC
VISTA ALEGRE,U.D. – CFA ESPLUGUENC

VISTA ALEGRE,U.D. – CFA ESPLUGUENC

Mal resultat de l’Espluguenc en la seva visita a Castelldefels . L’enfrontament amb el Vista Alegre va finalitzar amb un 2 a 0 després de dos parts diferenciades en joc i actitud.
El partit ens va oferir una primera part de clar domini de l’equip de Castelldefels que va jugar amb superioritat davant d’un Espluguenc poc endollat que no va trobar el joc, amb un bon mig del camp local que ho va impedir. Fruit d’això poca arribada i poc perill dels d’Esplugues, en tot cas alguna jugada a pilota parada. Tot al contrari el Vista Alegre que amb superioritat va comptar amb bones ocasions de perill. Els dos gols al primer temps, de Jonathan Izquierdo (18) i de Marc Pedrola (31).
Al minut 40, buscant una primera reacció en l’equip, Farré fa sortir al davanter Frederic, com a reforç d’atac, pel migcampista Julián.
A la segona meitat més reacció de l’Espluguenc amb una clara aposta de l’entrenador Josep Farré per un canvi en l’actitud i joc de l’equip. Sortida de jugadors joves que poguessin aportar un altre esperit a l’equip. A partir del minut 60 entrada d’Adrián Valdivia, Diego, Edgar i Matallín. Tots els recursos disponibles pel tècnic estaven sobre el terreny de joc. A partir d’aquí atac i arribada de l’equip, tot i sense gran perill, a excepció d’una clara pilota de gol creuada en excés per Pepelu i alguna pilota penjada buscant rematador que va poder refusar el porter local. L’equip molt bolcat buscant el gol i el Vista Alegre, molt perillós a la contra, comptava amb tres clares ocasions de gol que, algunes per demèrit dels davanters i altres per mèrit del porter Alberto, no van entrar. Finalment, una segona part sense gols va deixar el resultat amb un 2 a 0.
Cal dir que la situació de l’equip no és, naturalment, la desitjada, amb 7 punts després de 7 partits, però que hi tenim tota la confiança. L’equip necessita més ambició i més ganes de fam i lluita. Encara hi ha molt recorregut i cal endollar-se per aconseguir avançar.
El proper repte diumenge vinent al Salt del Pi enfront del Sant Joan Despí.
Som Blaus! Som l’Espluguenc!

La fitxa del partit http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpPartido?cod_primaria=1000120&CodActa=881022

posta1 postal2 postal3 postal4

electroauto-  Col.laborador CFA Espluguenc

 

 

La