Notícies
Home > Noticies > Notícies > Xavi Vila s’acomiada com a entrenador del Primer Equip aquest dissabte al Salt del Pi
Xavi Vila s’acomiada com a entrenador del Primer Equip aquest dissabte al Salt del Pi

Xavi Vila s’acomiada com a entrenador del Primer Equip aquest dissabte al Salt del Pi

07Aquest dissabte Xavi Vila s’acomiada del Salt del Pi en el seu últim partit com entrenador del Primer Equip de l’Espluguenc.
El tècnic de l’Amateur A ja havia anunciat amb temps que acabaria la seva vinculació amb el club en finalitzar la temporada.
Amb Xavi Vila dirigint l’Amateur, l’Espluguenc ha estat en les posicions capdavanteres de la competició, donant renom esportiu a la nostra entitat. Especialment es recordarà el fet de portar l’equip a una promoció cap a Primera Catalana on es va realitzar una espectacular eliminatòria, on el valor doble dels gols va impedir l’ascens.

Sense cap dubte amb Xavi Vila l’Espluguenc ha realitzat dues de les temporades més memorables de la història del club i des d’aquestes línies li donem l’agraïment pel seu treball i dedicació alhora que li desitgem el millor en els seus futurs projectes.

Dissabte l’Amateur A juga el seu últim partit de la temporada, a les 18.15 hores al Salt del Pi, enfront de la Unificació Bellvitge. Es presenta un bon partit de comiat pel nostre tècnic Xavi Vila.

La